dinsdag 15 januari 2013

Mijn favoriete series op dit moment

De laatste tijd kijk ik heel erg veel programma's op de computer. Zo loop ik nu al bijna een heel seizoen voor op degrassi. Maar er zijn ook veel amerikaanse series te bekijken op internet. Die in Nederland helemaal niet uitgezonden worden, hoe leuk ze ook zijn. Het enige nadeel is alleen wel dat het allemaal engels gesproken word. Maar aan de andere kant leer ik daar wel beter engels van.
Tumblr_mdcxgvqxpe1rr8a6no1_500_large

1# Degrassi. Hoe kan het ook anders? Ik ben echt een obsessed degrassi girl. Ik kijk zo'n 3/4 afleveringen per dag. To much, I know. Degrassi gaat over de middelbare school, en alles wat daarmee te maken heeft. Maar wat ik vooral leuk vind aan deze drama serie is dat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gtst, in degrassi een heleboel mooie leuke momenten zitten. Natuurlijk kijk ik ook voor Munro Chambers, want ik ben echt in luff met zijn personage Eli en met hem.
Proxy_large
Van links naar rechts: Justin Kelly aka Jake Martin, Jessica Tyler aka Jenna Middleton, Munro Chambers aka Eli Goldsworthy, Melinda Shankar aka Alli Bandari, Luke Bilyk aka Drew Torres, Christine Prosperi aka Imogen .

#2 Pretty Little Liars. Deze serie gaat over 5 meisjes, die al hun geheime delen met één ander meisje, Alison. Op een logeerfeest verdwijnt Alison ineens. Een jaar later ontvangen ze opeens smsjes, brieven, mails, etc, van een zekere A. Die smsjes bevatten geheimen die alleen Alison kon weten. Een paar dagen later wordt haar lichaam gevonden in haar oude huis. Maar nog steeds krijgen Aria, Spencer, Emily en Hannah berichten van - A. Niet alleen berichten, ook word er bijvoorbeeld op Spencer haar spiegel geschreven, krijgt Aria haar moeder een brief, en ontvangt Hannah foto's van Emily.
               Tumblr_m17h2yhkhm1qdg1yho1_500_large
Van links naar rechts: Troian Bellissario aka Spencer, Ashley Benson aka Hannah, Lucy Hale aka Aria, Shay Mitchell aka Emily.

#3 Goede tijden, slechte tijden. Deze serie kennen we allemaal wel en is ook gewoon Nederlands. Iedere avond om 20:00 op Rtl 4.
Img-310511-077.onlinebild_large
Ferrie Doedens als Lucas Sanders                                     

Ik kijk trouwens bijna altijd op tubeplus.me. Er zit wel veel reclame op, maar dat kan je gewoon wegklikken.

Dit is mijn top 3 op dit moment, welke series vind jij leuk?                       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten