zaterdag 19 januari 2013

Mijn 3 favoriete bodybutters deze winter

De winter is nog niet voorbij, helaas. Ik houd niet kou, geef mij maar een lekker warm zonnetje. Met de kou krijg je vaak ook last van een droge huid. De oplossing? Smeren met je favoriete bodybutters. In dit artikel lees je meer over mijn favoriete bodybutters.

Laten we beginnen met de grote pot van Inecto. Deze pot kocht ik bij de tuinen voor zo'n €5,-. Er zit 275 ml in, en dat is dus helemaal niet duur. Je kent dit merk vast wel van de kokosnootlijn, ik heb eigenlijk geen flauw idee of er ook anderen soorten lijnen zijn van inecto. De foto's zijn een beetje donker, aangezien het licht niet zo goed is. Op de bovenste foto staat de flits aan, op de onderste niet omdat het anders gewoon een wit iets word. De bodybutter smeert fijn uit en voedt je huid goed.

Dan door naar een 'voedende creme' van Dove. Het is niet echt een bodybutter maar ik gebruik hem daar meestal wel voor. Als je een droog plekje hebt kun je hem ook gewoon daar aanbrengen. Dit is een pot van 150 ml. Ik kocht hem voor zo'n €3. Helaas is het wel een limited editie. Volgensmij is die niet meer te koop. Maar alle cremes van dove zijn wel fijn. Deze vind ik ook heel lekker ruiken. Ik ben niet zo goed in geuren omschrijven, dus laat ik daar maar niet aan beginnen. Als het kon had ik hem jullie laten ruiken. Op de onderste foto staat de flits weer niet aan, in het echt zijn ze 'witter'

Dan gaan we alweer naar de derde en laatste favoriete bodybutter van deze winter. Jullie weten allemaal wel dat de bodybutters van the body shop heel erg fijn zijn. Ik heb er twee, mango en chocolade. De chocomania bodybutter is sowieso mijn favoriete bodybutter, hij verslaat ook de twee anderen bodybutters uit dit artikel. Als ik me hiermee insmeer voor ik ga slapen, val ik met zo'n lekkere chocoladegeur in slaap. Deze ga ik sowieso opnieuw kopen. Dit is de kleine versie van 50 ml en deze kost €5.

Dit zijn mijn favoriete bodybutters. Wat zijn jouw favorieten?

2 opmerkingen: