zondag 27 januari 2013

Mee in bad

De laatste tijd ga ik sowieso iedere week een keertje in bad.  Laten we zeggen dat ik daarvoor eigenlijk nooit in bad ging. Ik vond het veelste veel gedoe, en het duurt langer. Dan sprong ik liever even onder de douche. Maar sinds kort heb ik gewoon een liefde gekregen om heerlijk ik bad te gaan met mijn favoriete tijdschriften, een bruisbal en wat muziek. Klinkt goed toch?
Tumblr_mh92lkjyrw1re0xnso1_500_large

Favorieten tijdschriften
Mijn favorieten tijdschrift is de hitkrant. Ik heb een hele verzameling met oude hitkrant en hier haal ik er dan gewoon wat uit. Die ik dan nog eens lees in bad (: Verder vind ik ook de girlz wel leuk, en meiden magazine redelijk. 

Bruisballen
Mijn favorieten bruisballen komen van Lush, zonder twijfel. Die zijn echt heerlijk! Ze kosten zo'n €5,- per stuk, maar met zo'n bruisbal is het echt genietennn <3. Ook Yves Rocher heeft fijne bruis blokjes. Ze kosten €0,90 cent per stuk, en zijn superlekker. Je ziet hier onder Honey Bee van Lush. Deze ruikt echt delicious. En je ziet 3 bruisblokken van Yves Rocher. In de geuren Blackberry, Strawberry en Apple Delight. 


Douchegel

Wil je in een bad vol met schuim liggen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon in bad met je favoriete douchegel. Op dit moment is mijn favoriet heavenly gingerlily van Molton Brown. Dit is helaas een miniatuur en deze kwam uit de glossybox. Ik vind dit echt zo'n lekkere geur. De tuinen heeft ook fijne douchegels. Ik vond vroeger deze douchegels altijd heel fijn. Ook op de kokos geur was ik altijd gek. Dit is de geur cocos & vanille.
Muziek
Selecteer je favorieten liedjes en speel ze af. Ik raad je Learn to love again van Lawson aan. Die vind ik erg leuk! Of Scream and shout van Will.I.Am & Britney Spears.

After
Na dat je lekker in bad gelegen hebt, smeer je je natuurlijk in met een body butter of lotion. Je ziet op de foto de Mango bodybutter van The Body shop en een body butter van de action. Allebei prima bodybutters, tbs staat natuurlijk ook bekend om de fijne bodybutters. Het zijn niet mijn favorieten bodybutters, maar ik vind ze allebei prima in gebruik. 

Ik hoop dat jullie dit artikeltje leuk vinden. Ik ga nu iniedergeval lekker in bad met Blackberry van Yves Rocher. Toedels <3


1 opmerking:

  1. Leuk artikel! (: Ik vind het ook altijd heerlijk om te badderen, bruisballetje erin, muziekje erop en lekker relaxen.

    BeantwoordenVerwijderen