maandag 28 januari 2013

Maybelline Color Tattoo, 35 On and on Bronze.

Na lang getwijfeld te hebben heb ik het toch maar gedaan. Ik kocht een color tattoo van Maybelline. Er zijn al oneindig veel mensen die helemaal gek zijn op de color tattoo's. Ik heb al vaak voor het schap van Maybelline gestaan. Zou ik het doen? Maar iedere keer legde ik de oogschaduw weer terug. Maar zaterdag heb ik hem dan eindelijk mee genomen. Ik koos de kleur 35 On and on bronze. Benieuwd naar mijn mening? Klik dan vooral even op 'Meer lezen.'
De color tattoo's zijn creamy oogschaduws. De meeste creamy oogschaduws glijden op je ooglid en zijn vaak meer geschikt als basis. Deze is dat niet. Je kunt hem natuurlijk wel als basis gebruiken, maar hij is ook prima te gebruiken als gewone oogschaduw. De kleur blijft mooi zitten en hij gaat niet glijden.

Deze oogschaduw had ik al bij Lotte gezien. Toen ik voor het schap stond, en ik zag deze kleur. Dacht ik al gelijk 'I like that color.' en dus belandde die in mijn handje. Ik had geen mandje

Sorry, ik kon het niet laten om alvast met mijn vingers erin te zitten. Ik was te nieuwsgierig naar de kleur op mijn oog/hand. 
Hier zie je de kleur op mijn hand. Een supermooi brons kleurtje. I like it. Ik heb hem pas net, maar hij behoort nu al tot mijn favourites. Ik denk dat ik snel nog een color tattoo aan mijn stash ga toevoegen. Ik betaalde er €10,15 voor. 

Heb jij al een color tattoo in je bezit? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten