zondag 13 januari 2013

Fogan lipgloss

Voor kerst kreeg ik deze lipgloss. Ken je het merk 'Fogan' al? Dit is een merk dat make up verkoopt voor slechts 0,99 cent. Je kunt dit merk vinden op markten of je kunt een bestelling doen op hun website: fogan.nl. Maar is dat ook goede kwaliteit? Klik snel op 'Meer lezen'
Ik heb de kleur 7, je hebt maar liefst de keuze uit 23 kleuren. Hieronder zie je de lipgloss op mijn hand. Prima pigmentatie. Maar ik houd niet van lipgloss die te erg plakt. Deze lipgloss plakt wel een beetje, maar daar heb ik bijna geen last van. Ik vind de kleur erg mooi.
 
Hier zie je mijn lippen zonder iets erop. Ze zijn op dit moment een beetje schaal, dus ik ben druk in de weer met lipbalsems.
 
Op deze foto zie je mijn lippen met de lipgloss op. Ik houd van dit soort kleurtjes.
 
Het is een prima lipgloss, ik vind hem erg fijn, al vind ik de verpakking iets te dik en er een beetje goedkoop uit zien met dat goud.
 
Heb jij al iets van fogan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten