woensdag 2 januari 2013

Favorieten van 2012.

Eindelijk is 2012 voorbij. Dat voelt best lekker, geef ik eerlijk toe. Ik zou 2012 nooit over willen doen, of misschien om mijn fouten te herstellen. Maar het is voor mij een jaar van ellende geweest. Hopelijk is 2013 stukken beter. Ik wil jullie allemaal nog een heel gelukkig 2013 toewensen. In 2012 heb ik mijn liefde voor beauty ontdekt en ik wil in dit artikeltje jullie mijn favorieten van 2012 laten zien.
Laten we beginnen met mijn favorieten haarproducten. Op de bovenste foto zie je ze waarschijnlijk al liggen. Van Zwitsal de haarlotion. Dit gebruik ik iedere ochtend voordat ik naar school ga. Ik vind het heerlijk ruiken, en dat is eigenlijk de hoofdreden dat ik het gebruik. Het product ernaast is van Inecto. Dit merk kennen jullie vast wel van de kokosnoten. Ze hebben een hele lijn met kokosnoot producten. Dit is de glossing Spray. Erg fijn, als mijn haar pluist of een beetje dof is. Beiden zijn bijna op, van het vele gebruiken.
 
Dan gaan we naar mijn lichaamsverzorging. Hier heb ik vooral de bodybutters van the body shop voor gebruikt. Ik heb 2 kleine versies van 50 ml. Met beide doe je al enorm lang. Ze kosten €5,- per stuk en wat zijn ze lekker! Ze smeren fijn uit, ze verzorgen je huid goed en ze reuken heel erg lekker. Ik heb Mango en Chocomania. Vooral chocomania heb ik veel gebruikt. 
 
Als reiningsproduct voor mijn gezicht heb ik vooral deze reiningsmelk van de body shop gebruikt. Superfijn, mijn make up gaat er makkelijk af, zonder irritaties. Want ik merk dat ik met make up removers vaak een prikkende huid rondom mijn ogen krijg. Dat heb ik met deze niet.
 
Als nagellak heb ik vooral van die roze tinten als hieronder opgehad, en mint groen/blauwe kleuren. Je ziet hier van Catrice 030 Meet me at Coral Island en van Safari zie je kleur 42. De nagellak waar ik het allerblijst mee ben geweest dit jaar is die van Essence uit de limited editie lijn van twilight. Het is een prachtige donkerpaarse kleur met subtiele glitters. I love it! Dit is 02 Alice had a vision. Klik hier voor mijn korte revieuw van deze nagellak (twilight le).
 
Je ziet links een nogal onbekend luchtje staan genaamd 'Rosa.' Ik vind het een heel lekkere geur. Dit parfum komt uit Spanje en is dus helaas niet te koop in Nederland. In het midden zie je Prada Candy staan. Wat heb ik lang gezeurt, want dit parfum is niet erg goedkoop. Maar ik móest hem hebben, dus heb ik hem toch gekocht. Ook in Spanje, omdat daar nog een kleine korting op het parfum was. Hij is zó lekker. Ik vind de verpakking ook heel leuk. Helemaal rechts zie je Beyonce heat rush. Een heerlijk zoet fris parfum. Deze pakte ik vooral aan het begin van 2012 vaak. 

Dan gaan we nu verder met mijn gezichtsproducten die ik het meeste gebruikt heb dit jaar. Het concealer pallete van Catrice heb ik erg vaak gebruikt. Dat zie je ook wel, want bij 3(!) kleuren zie je de pann al. Verder ligt er nog een product van de twilight limited editie lijn van essence. Namelijk de highlighter. Ik ben er echt helemaaaaaal dol op. Het geeft zo'n mooie gouden glans aan mijn gezicht. Deze heet 01 Bella's secret. Dan zien je ook nog een foundation van L'oreal Paris liggen. Deze is bijna op. Maar dit is de foundation die ik het meeste gebruikt heb dit jaar. Het is de kleur 145 Beige Rosé.
 
Dan komen we aan bij mijn favoriete lipproducten. Links zie je een lipgloss van Bourjois. De tekst is moeilijk te lezen, dat is in het echt ook zo. Het is nog de oude verpakking van de Effet 3D lipglosjes en deze is ook bijna zo goed als op. Dit is de kleur 20. In het midden zie je een Balmi liggen. Dit is een hele leuke lippenbalsem en hij verzorgt mijn lippen erg goed. Rechts zie je een lippenstift van elf. Dit is de kleur 'Sociable' Klik hier voor een revieuw
 
 
Dan als laatste mijn favorieten oog producten van 2012. Je ziet een mascara van Maybelline liggen. Deze kan ik niet meer vinden in de schappen bij Maybelline. Maar ik vond het een erg fijn mascara. Het is een 'vibrating mascara', maar het batterijtje is leeg bij mij. Ook ligt er een Gel eyeliner van essence. Het is de kleure 01 Midnight in Paris. Dan liggen er nog 3 oogschaduw. We beginnen met de oogschaduw van Catrice, waar je overduidelijk de pann ziet. Dit is 340 Ooops.. Nude did it again. Dan de mettalic kleur, dat is 35 Party All Night van Essence. Als laatste een gebakken oogschaduw van de Colour & Shine collectie van Essence. Dit is 11 Mercurios.
 
Dit waren mijn favorieten van 2012, het is een erg lang artikel geworden. Maar oké.
 
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Zo een leuke blog!! ik ben verzot op nagellak! xx JustOnlyMe xx

    BeantwoordenVerwijderen