zondag 6 januari 2013

Eyeshadow Sorbet Essence

Zaterdag liep ik langs de 'Snow Jam' collectie van Essence. Natuurlijk moest ik iets meenemen. Dat was een lichtblauwe oogschaduw 'sorbet' zoals op de verpakking staat. Ik vond de kleur erg mooi, en voor €2,39 moest deze natuurlijk mee naar huis.
Lees snel verder.
Wat ik wel een beetje jammer vind is dat deze oogschaduw sorbets geen naam hebben. Wat essence normaal wel altijd heeft. Dit is de kleur 02. Edit: Op andere blogs staat er dat de oogschaduw 02 Top of the Ice- stream heet. Maar bij mij staat er echt geen kleur op, of ik moet blind zijn.
 
Het is gewoon een creamy eyeshadow. Ik ben de ene keer wel gek op creamy eyeshadows en de andere keer weer niet. Ze blenden moeilijk, en sommige glijden alle kanten op. Maar de meeste zijn goed gepigmenteerd, en ze kunnen ook mooi als een basis dienen onder je oogschaduw. 
De oogschaduw lijkt hier een hard goedje. Maar dat is niet zo. Het is gewoon een zachte romige oogschaduw wanneer je hem gebruikt.  De oogschaduw is best goed gepigmenteerd en ik zit er over te denken om ook nog de lila kleur te gaan halen.
 
Dit is één veeg, en zoals je ziet is hij dus best goed gepigmenteerd. Ga jij nog wat halen uit de Snow Jam collectie van Essence?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten