zaterdag 12 januari 2013

EOTD - Snow Brown

Nooit eerder heb ik een eye of the day gedaan. Maar vanaf nu wil ik dat wel gaan doen. Niet iedere dag, maar gewoon soms. Hierbij dus mijn eerste Eye Of The Day. Deze ooglook maakte ik onder andere met de eyeshadow sorbet waar ik van de week een revieuw van online zette. Druk snel op 'Meer lezen' voor de producten en om meer te lezen over deze look.


Ik wou een look maken met blauw erin. Op de foto valt de blauwe kleur niet erg op, maar in het echt springt die er echt uit. Ook heb ik wat paars gebruikt en in de arcadeboog bruin. De bruin valt nog het meeste op. De eyeliner vind ik eigenlijk net iets te dik. Maar ik moest wel. Ik had deze eyeliner na de eerste keer gebruik al terug gegooid in mijn kast. Wat een verschikkelijk product. Maar toch wou ik hem nog een tweede kans geven, en dat was dan ook de laatste. Deze look vind ik opzich best mooi gelukt. Ik vind het niet to much.

De producten die ik gebruikt heb zijn:
- e.l.f brightening eye color pretty 'n pink
- Catrice Intensif'Eye Wet & Dry shadow 020 Charlie's Chocolate Factory
- Essence Snow Jam eyeshadow sorbet 02 - revieuw
- Essence eyeshadow 35 party all night
- Sleek I-divine mediterranean monaco palette
- Rituals perfection volume mascara
- Fashion make up eyeliner - worst eyeliner ever -

1 opmerking: