vrijdag 18 januari 2013

EOTD - Pink luff

Hierbij al weer mijn tweede Eye of the day. Ik gebruik bijna altijd bruin in mijn looks, en qua dagelijkse look (naar school bijv.) draag ik ook altijd bruine ooglooks. Ik houd gewoon van bruine ooglooks. Verder gebruikte ik in deze look ook wat roze en geel/goud, en zelfs was groen/zilver. Die helemaal niet meer opvalt. Klik op 'meer lezen' voor de producten.

Hier zie je alle oogschaduws die ik gebruikt heb. Ik heb verder alleen wat mascara gebruikt.

Producten/oogschaduws die ik gebruikt heb:
- MAX 3 colors eyeshadow palette Sunflower/De tournesol no 323. - revieuw
- Essence 45 back to khaki
- Teeez 11 Smooth
- H&M Nudes eyeshadow palette.

Van het action palette (MAX) heb ik de middelste kleur niet gebruikt en van het H&M palette heb ik alleen de middelste kleur gebruikt.

Gerelateerde artikelen:

1 opmerking:

  1. Wauw, jij hebt echt prachtige wimpers! Vooral de onderkant is vol en lang!

    Ik vind dat deze make-up look je super staat :)

    BeantwoordenVerwijderen