dinsdag 15 januari 2013

Catrice palette 050 Twinkle in the eye

Ik stond op en deed mijn dagelijkse dingen voor school. Rustig ging ik beneden op de bank een broodje eten. Ik hoefte pas over een uur naar school toe en ik was al klaar met alles. Ik nam mijn tablet en deed mijn dagelijkse internet rondje door beautyblogs. De eerste blog die ik opende vermelde het al: 'Catrice veranderd het assortiment.' And that makes my day. Want dat betekend dat er weer kortingen komen. Maar liefst 50 % op de producten die uit het assortiment gaan. Ik wist gelijk wat ik zaterdag zou gaan doen. Naar de kruidvat om wat dingen in te slaan.

Veel dingen gaan uit het assortiment, ook alle nagellak. Voor de nagellak liefhebbers. Ook dit mooie palette ging uit het assortiment. Niet alleen deze, bijna alle quatro's. Maar deze wou ik het liefste, want ik probeer mezelf de laatste tijd een beetje meer te bedwingen met het kopen van make up. Dit is de kleur 050 Twinkle In The Eye.

Op de foto hieronder zie je de swatches. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd. Ik heb geen oogschaduwbasis aangebracht onder de kleuren.

Ik vind dit een mooi palette, en hij kostte nu maar €2,30. Het is zeker de moeite waard om even langs de kruidvat te lopen. Ook essence heeft wat dingen die uit het assortiment gaan.

2 opmerkingen: