donderdag 17 januari 2013

16 Question tag

Deze tag is eigenlijk bedoeld als video tag. Maar ik ga hem gewoon in een artikeltje behandelen. De vragen gaan niet echt over beauty, het zijn meer random vragen. Maar ik houd van tags en dat hebben jullie vast al wel door. Voel je vrij om deze tag over te nemen.

Tumblr_mgosqxtozu1qh5pxko1_500_large


1. Hoe kom je aan je YouTube naam? Mijn blog maakte ik eerder aan, en toen heb ik mijn youtube account gewoon hetzelfde genoemd.

2. Als je je naam kon veranderen, wat zou het dan worden en waarom? Ik vind namen met een 'Y' altijd zo mooi. Namen die niet echt nederlands zijn, zoals Cheryl.

3. Als je terug in de tijd kon en je jongere jij advies kon geven, wat zou het dan zijn en waarom? Ik zou zoveel anders doen, want in de laatste twee jaar heb ik zoveel fouten begaan. Ik zou mezelf vertellen dat ik bij mezelf moet blijven, en dat ik moet nadenken voordat ik iets zeg.

4. Hoe oud was je toen je voor het eerst een kauwgom bal kon blazen? Hmm... volgensmij rond een jaar of 11 pas. Ik was op vakantie en wou het héél graag leren. Maar het lukte me nooit en ineens lukte het. Ik was zo blij, en ik heb de hele vakantie dag in dag uit kauwgom gekauwd.

5. Wat wou je worden toen je klein was? Ik zou het eigenlijk niet weten, ik veranderde om de minuut en wist nooit wat ik wou doen later. Nu weet ik het nog steeds niet helemaal zeker, maar ik denk dat ik visagiste wil worden.

6. Wat bestel je altijd bij Starbucks? Warme chocolademelk. Die vind ik zo lekker bij starbucks <3

7. Waarover heb je ooit heel erg hard gelachen? Pff, ik lach om zoveel haha. Ik heb zoveel extreme lachbuien gehad, waar ik echt niet meer bij kon stoppen. Maar moest ik toch iets noemen dan denk ik toen ik met een vriendin logeren was, mijn dekbed lag niet goed in mijn hoes, dus kroop ik erin om het goed te doen, toen viel ik en nja...

8. Als je een muziek instrument mocht bespelen, welke zou dat dan zijn en waarom? Ik zou heel graag gitaar willen spelen. Maar ik heb geen zin om het te moeten leren. :$

9. Wat is het favoriete ding dat je doet als je gestrest bent? Muziek luisteren, dat doe ik sowieso graag. Waar zouden we zijn zonder muziek?

10. Favoriete film? Moeilijk.. Ik vind veel films leuk en ook veel verschillende genres. Behalve horror of triller. Ik vind films als Twilight en Harry Potter leuk, maar ik kan ook lachen om home alone, ook films als Peter Pan/Hook vind ik leuk, of dans/muziek films als Streetdance 3D, Step up en Grease, romantische films als 50 first dates of Lol vind ik ook leuk, dus ja..

11. Wat is een snack waar je niet zonder kan? Chocola, als dat niet in huis is, merk ik gewoon dat ik echt op zoek ben naar chocolade.

12. Wat is je favoriete dessert? Geen idee

13. Favoriete pizza? Pizza Salami

14. Wat zou je liever willen, super krachten om mensen gedachtes te lezen of superkrachten om onzichtbaar te worden? Ik trek me veelste veel aan van hoe mensen écht over me denken of over me praten als ik er niet bij ben. Dus daarom dacht ik eerst aan gedachten lezen, maar als je onzichtbaar bent kun je ook stiekem kijken hoe mensen over je praten dus dan kies ik voor onzichtbaar zijn.

15. Wat heb je gedaan voor je laatste verjaardag? Ik had een groep vrienden uitgenodigt en mijn ouders het huis uitgejaagt om het s'avonds bij mij te vieren :)

16. Als je een wens had voor jezelf, wat zou het dan zijn? Dat ik terug kon in de tijd om fouten rechten te zetten.

Dit zijn mijn antwoorden op de 16 question tag. Neem je deze tag over? Zet dan even een linkje in de reactie. Want dat vind ik wel leuk om te lezen.

1 opmerking: