zondag 2 december 2012

TAG: Would you rather

Deze tag kwam ik tegen op een andere blog (haar artikel) , en ik houd heel erg van tags. Dus ik wou deze ook graag doen. Bij deze tag geef je antwoord op een aantal vragen, wat zou je liever willen? Voel je vrij om deze tag over te nemen. Zet een linkje van jou tag in een reactie.


Questions:
1. Zou je liever al je mascara's, eyeliners, lipsticks en lipglossjes verliezen of al je paletten en oogschaduws? Deze keus is heel makkelijk, mijn oogschaduws en palettes natuurlijk. Ik draag niet iedere dag oogschaduw, en ookal vind ik het heel leuk om met oogschaduw te spelen. Ik kies zonder twijfel voor mijn mascara's, lipsticks en lipgloss.

2. Zou je liever al je haar afknippen of het nooit meer laten knippen? Oeh, deze is moeilijker. Ik houd van mijn haar, en zou er niet aan moeten denken om het af te laten knippen. Dusja, dan maar nooit meer laten knippen.

3. Zou je liever een peache of een roze blush willen? Ik ben niet heel erg van de blushes. Al zoek ik nog wel een mooie blush, hmm. Ik denk dat ik voor peache ga.

4. Als je 1000 euro had, zou je dan liever make up of kleding kopen?  Make up, er is reden dat dit een beautyblog is, en geen fashion blog, toch?

5. Zou je liever lipstick als eyeliner gebruiken of eyeliner als lipstick? Ik vraag me toch een beetje af waar deze vraag vandaag komt... Maar lipstick als eyeliner natuurlijk. Bah, ik moet er niet aandenken om eyeliner op mijn lippen te gebruiken.

6. Zou je liever alleen maar shoppen bij MAC of bij Sephora? Sephora heeft meerdere merken, dus dan kies ik voor Sephora.

7. Zou je liever maar één oogkleur willen gebruiken voor de rest van je leven of één lip kleur? Lastig deze, maar ik heb voor mijn ooglooks echt meer dan één kleur nodig. Dus dan kies ik voor één lip kleur.

8. Zou je liever zomer kleding in de winter dragen of winter kleding in de zomer? Ik ben een echte koukleun, dus dan kies ik voor winter kleding in de zomer.

9. Zou je liever het hele jaar donkere nagels of juist lichte nagels dragen? Ik heb periodes dat ik alleen donkere kleuren draag, en periodes dat ik alleen lichte kleuren draag. Op dit moment draag ik liever donkere kleuren.

10. Zou je liever je favoriete lip kleur of juist je favoriete oog kleur weg doen?  Oogschaduw, daar kan ik zoveel andere soortgelijke kleuren voor pakken.

11. Zou je liever nooit meer nagellak of nooit meer lipgloss gebruiken? Lipgloss, ik ben toch meer van de lippenstift.

12. Zou je liever je wenkbrauwen helemaal weg scheren en ze altijd bijtekenen of ze elke dag moeten epileren? Ik ben niet zo van de hele getekende wenkbrauwen, dus de keus valt bij mij al snel op iedere dag epileren. Opzich vind ik het ook niet heel veel pijn doen, dusja.

13. Zou je liever al je make up verliezen of al je nagellak? Nagellak, wat zou ik zonder make up moeten? Echt hoor, het is gewoon een hobby, verslaving, whatever geworden.

Dit was mijn tag, doe je hem ook? Zet de link in een reactie!

1 opmerking:

  1. Leuke tag! Misschien dat ik hem ook ga overnemen!

    Liefs Anne
    www.flavoursx.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen