zaterdag 29 december 2012

Mijn eerste MAC aankoop!

Voor kerst had ik geld gehad van mijn lieve oma. Ik wou al heel lang iets van m.a.c kopen. Maar ik vind het toch aardig duur. Gisteren liep ik een mac counter in en kwam er weer uit met deze beauty. Ik stel je voor aan deze mooie blush, genaamd Dainty.
                                     

Dit is een lichtroze blush met zachte glitters. Het is echt een prachtige blush en ondanks dat ik er €24 euro voor moest neerliggen ben ik er enorm blij mee. Er komt aardig wat pigment af, dus je moet wel oppassen dat je niet teveel product op je wangen aanbrengt. Hij geeft je wangen een lieflijk blosje die niet to much is.
 
Het is een minerale blush in de kleur 'Dainty'. Ik zocht op internet wat meer over deze kleur op en las al snel dat dit een erg geliefde kleur is van mac. Dat begrijp ik volledig. Hij is pas net toegevoegd aan mijn stash maar ik ben er nu al gek op.
 
 
Nog even over de foto's, het valt jullie vast op dat mijn foto's beter zijn. Ik heb eindelijk uitgevonden hoe mijn camera scherp stelt. Ik was al bang dat ik een nieuwe camera moest kopen. Maar volgensmij kan ik er nog wel even mee vooruit. Ik ben in iedergeval heel blij dat ik eindelijk mooie foto's kan leveren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten