zaterdag 8 december 2012

Favorieten November

Het is al weer een tijdje December, maar toch wou ik nog heel even mijn favorieten van November laten zien. Het zijn er niet veel, maar wel dingen die ik echt heel graag gebruikt heb. Ik hoop dat de kwaliteit van de foto beter is. Ik heb hem nu gemaakt met mijn camera, die wel al een beetje oud is. En ja, er is only one picture. Ik had een filmpje gemaakt, maar die is mislukt.


Je ziet helemaal rechts de face wash staan van Himalaya Herbals. Deze komt uit de glossybox van Juli. Je kunt hem kopen bij bijv. de tuinen voor €6,95.

Daarnaast (dat kleine roze potje) zie je parfum van Yves Rocher. Het is een kleine verpakking, die gewoon zo te koop is maar ook in grotere voormaten volgensmij. Dit is 20 ml. En de geur is Framboise Raspberry. Dit geurtje is enorm zoet. Echt heeel zoet. And I love it <3 Ik kocht deze voor €3,50

Dan zie je ook een geurtje genaamd 'Rosa'. Dit is een zoete bloemengeur. Ook al is het (bijna) winter, ik ben nog steeds van de zoete geuren. Het lijkt eigenlijk wel alsof ik daardoor nog meer van zoete geuren houd. Ik heb verder geen idee van dit geurtje, ik kreeg hem van mijn oma uit Spanje. Het enige wat er op staat is dat stickertje met 'Rosa'.

Daarnaast staat wat van Zwitsal. De haarlotion, dit doe ik vaak s'ochtends in mijn haar voor ik naar school ga. Vooral voor de geur. De prijs hiervan weet ik even niet.

Dan van Lush, tea three water. Tea three is heel goed voor puistjes. Je spuit een beetje op een watje, en gaat daar dan mee over je gezicht. Deze (kleine versie) kostte €5,55. Hij verwijderd ook restjes make up.

Een lippenstift van de action. Deze zat in een pakketje met nog een andere. Maar deze kleur vind ik echt mooi. De andere kleuren niet zo. Dit is de kleur 'Coral pink'. 2 lippenstiften kosten ongeveer €1,-

Daarvoor staat ook nog een nagellakje, dit is 03 Alice had a vision van Essence. Uit de Twilight Breaking Dawn part 2 collectie. Je kon al een revieuw lezen hierover. Ik zag bij veel kruidvats dat de collectie uitverkocht was, bij jou kruidvat nog niet? Neem hem dan zeker mee.

Als laatste licht er van Elf een lusious liquid lipstick. Dit product keurde ik eerst heel erg af. Dit is de kleur 'Raspberry'. Hij blijft lang zitten, en geeft een hele mooie kleur af. Voor €1,- nog wel. Elf is te koop op www.eyeslipsface.nl

Dit waren mijn favorieten procuten van November. Laat je ook weten wat jouwe zijn?

Misschien ook leuk:Geen opmerkingen:

Een reactie posten