donderdag 6 december 2012

Degrassi


Ik ben altijd in voor Degrassi. Dit vertelde ik al eens eerder in een ander artikel. Maar ik kan het niet laten om nog een Degrassi artikel te maken, misschien dat ik er zelfs iedere week één maken wil. Ik moet toch ergens mijn degrassi liefde kwijt. Zelfs als Degrassi niet op tv is, wil ik het zien. Gelukkig zijn er op youtube genoeg leuke filmpjes te vinden. Kijk hier voor mijn favoriete filmpjes, fragmenten en afbeeldingen.

Tumblr_mebggwup4j1qd0tcho1_500_large

Dit filmpje vind ik heel mooi bewerkt, en zoals jullie vast wel weten is Eli mijn grootste liefde uit Degrassi. Ook zijn liefde met Clare vind ik erg bijzonder. Hoe hij haar aanbid, en Munro Chambers (Eli Goldsworthy) is natuurlijk ook gewoon een onwijze hottie.
 
Tumblr_me08oat24r1rz3odgo1_500_large
Munro Chambers (Eli Goldsworthy) & Luke Bilyk (Drew Torres)
 
Aislinn Paul (Clare Edwards) & Munro Chambers (Eli Goldsworthy) laten alles backstage zien.
 

Wie zijn hun beste vrienden op de set?
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden, misschien dat ik dit nog een keer doe op deze blog of op pbliveasmelissa.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten