zaterdag 17 november 2012

Twilight

Twilight, toch zeker één van mijn favoriete films. Het laatste deel ligt vanaf nu in de bioscoop. Ik heb hem nog niet gezien, maar ik moet er hoe dan ook heen. De twilight collectie van Essence is jullie vast al opgevallen. In dit artikel vertel ik je wat over de film zelf. Er komt binnen de kortste keren ook een artikel aan met een aantal producten uit de limited editie lijn.
Ik vind de films prachtig, en spannend. Ook spelen er natuurlijk top acteurs in. Het verhaal gaat allemaal over Bella, ze ontmoet Edward. Ze worden stapel verliefd op elkaar, Edward is een vampier. Hij eet geen mensen, maar heeft het soms wel moeilijk met het weerstaan van bloed. Jacob is ook verliefd op Bella, en ook hij is niet normaal. Hij is een weerwolf. De weerwolven en vampieren staan tegenover elkaar en haten elkaar. Bella wilt een vampier worden, omdat ze zou altijd samen kan blijven met Edward. Jacob haat het idee. Bella word zwanger van een vampieren meisje. Dit is gevaarlijk voor haar, en er is geen andere optie voor Edward, dan haar bijten. Zodat zei ook een vampier wordt. Wat er hierna gebeurd, weet ik ook nog niet, want ik moet nog naar Breaking Dawn part 2 ofcourse. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten