woensdag 28 november 2012

Stay Natural concealer essence.

In mijn etui voor school zit altijd een concealer, dat vind ik wel zo handig. Stel, je hebt ineens een hele roodje plekje, dan kan je deze een beetje wegwerken. De concealer die nu in mijn etui zit is bijna op. Daarom besloot ik alvast een nieuwe te kopen. Ik zag deze van essence, en probeerde deze uit. Lees hier mijn revieuw.


 
Als je een dekkende concealer wilt, raad ik je deze absoluut af. Hij is niet dekkend, eigenlijk ben ik helemaal niet zo enthousiast over deze concealer. Ik wil geen enorm dekende concealer, maar deze dekt gewoon bijna niet.
Je ziet hier de concealer op mijn hand.
 
Ik heb de kleur 04 Soft Beige, om concealer eruit te krijgen, moet je aan de onderkant draaien. En dan komt er tussen de haartjes concealer te zitten. Deze concealer kost rond de €2,-
 


2 opmerkingen:

  1. Ook hier zou ik de foto's bij daglicht maken. De concealer heeft nu een hele rare kleur. Ook is het misschien handig als je het een uitwrijft/op een rood plekje smeert. Dat we zelf kunnen zien hoe hij dekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind het inderdaad ook moeilijk om te zien hoe de kleur is!

    Liefs Anne
    www.flavoursx.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen