woensdag 21 november 2012

Limited editie, essence. TWILIGHT

Ik had al laten weten dat er nog revieuws aankwamen van een aantal producten uit deze LE. Ik sloeg vorig weekend een aantal producten in, en heb dus alle tijd genomen om ze te testen. Een hele tijd terug liet ik jullie ook al weten dat ik heel blij was met de collectie die kwam, nieuwsgierig of ik dat nog steeds ben? Klik dan vooral even op meer lezen.


Ik begin met de shimmer poeder. Deze heet 01 Bella´s secret. Deze vind ik erg mooi om als highlighter te gebruiken, hij geeft een subtiele gouden gloed. And I like it. 
Links zie je de normale verpakking, en rechts zie je iets duidelijker de kleur.

Dan de glittereyeliners, ik kocht beide. Het enige wat me tegenviel van de producten die ik kocht, waren de glittereyeliners. Ze bevatten beide niet enorm veel glitters, en ik vind de kleuren niet mooi overkomen op je ogen. De paarse heet 01 Alice had a vision - Again. De blauwe heeft de naam 02 Jacob's protection.

Dan heb je de pigments, ik koos er twee. Namelijk 03 A piece of forever en 04 Edward's love. De pigments zijn prachtig, en misschien ga ik de andere 2 ook nog wel halen.   
                              

Ik koos ook één nagellakje, 02 Alice had a vision - Again. Het is een erg donker lakje, maar wauw wat is die mooi! Op dit moment heb ik met deze kleur dan ook mijn nagels gelakt. 
                                                    

Als allerlaatste koos ik nog een lipgloss, 02 Renesmee Red. Op mijn lippen geeft deze een subtiele rode glans met lichte glitters. 

Dit zijn de producten die kocht uit deze LE, heb jij er ook wat van gekocht? En wat is jou favoriete product uit de collectie? 

Ook leuk om te bekijken:

3 opmerkingen:

  1. Ik ga ze zeker kopen, het is ook leuk dat je ze zelf uittest, zo weten de mensen meteen wat ze moeten verwachten als ze het kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trolololo, sorry. Maar de foto's zijn weer niet zo super :x. De poeder is oa heel geel terwijl hij dat in het echt niet is, en de foto van de eyeliner is heel wazig. Welke camera gebruik je eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen