woensdag 14 november 2012

Leukste gadgets: tablets.

Deze post is geschreven door Kim. Zei werkt voor beslist.nl en wou graag een artikeltje maken voor mijn blog. Enjoy! 


Laten we er maar geen doekjes omheen winden, er is geen leukere gadget dan een tablet. Zeker door de enorme hoeveelheid apps hoef je je nooit meer te vervelen als je zo’n tablet in je handen hebt. Het is natuurlijk een revolutionaire uitvinding en, zeker als je laptop aan vervanging toe is, zou je eens moeten gaan kijken of je niet ook eens zo’n tablet kan kopen om hem te vervangen.
Random-20-58_large

De iPad is natuurlijk de mooiste tablet, maar wel een beetje groot. Het moet natuurlijk wel in je handtas passen.  En, laten we eerlijk zijn, iPads zijn wel een beetje duur. Zeker als je steeds bij de tijd wil zijn en ieder jaar het nieuwste model wilt hebben. Ga je tablets vergelijken, dan kom je al snel op kleinere, veel betaalbare exemplaren zoals de Nexus. Maar... sinds kort is de iPad mini in de winkels, klein maar fijn en naar verwachting heel erg betaalbaar. Het voordeel van een echte iPad is natuurlijk dat je de ruimste keuze hebt uit de laatste apps. Dat valt bij andere tablets nog wel eens tegen.

Leuk is dat je al die tablets aan je eigen stijl kunt aanpassen. Je kunt hele mooie hoesjes vinden, soms al voor minder dan een tientje, die niet alleen je tablet beschermen maar die ook passen bij jouw stijl of bij de outfit die je die dag draagt. Met een hoesje dat je zelf hebt uitgezocht wordt het in één klap van een onpersoonlijk apparaat dat iedereen heeft tot iets dat echt bij jou past. Wat je ook kan doen is een paar van de meest simpele (en goedkoopste) hoesjes kopen en deze zelf te beschilderen met plasticverf of te beplakken met leuke dessins of foto’s. Lekker knutselen, wanneer heb je dat nou voor het laatst gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten