vrijdag 30 november 2012

Hema lippenstift 01 & 02.

Ik ben dol op lippenstift, en kocht daarom bij de hema 2 lippenstiften. Nummer 01 & 02. Ik koos deze kleuren omdat ik deze twee het mooiste vond. Dus niet dat ik volgende keer percé 03 koop, youknow. Ha - ha.
De huls is heel simpel zwart met 'Hema' erop. Wel een nadeel aan de huls is dat je vette vingers erop ziet zitten.

Ik kocht dus de kleuren 01 en 02. 01 is een lichtroze/nude kleur. En 02 is iets donkerder, maar lijkt wel redelijk op 01. De lippenstiften voelen lekker zacht aan, maar bevatten niet enorm veel pigment. Helaas :C Ze hebben wel genoeg pigment om ze fijn te dragen, maar ik ben niet heel erg onder de indruk van de lippenstiften.
 
Op deze foto kun je goed zien hoe erg de kleuren eigenlijk op elkaar lijken, 01 is nét íets lichter. 

 
Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder iets erop, op de middelste heb ik 02 op, en op de onderste heb ik 01 op.

Hier zie je de kleuren nog op mijn hand, 01 onder, 02 boven.

 

1 opmerking:

  1. Misschien kun je de volgende keer je foto's beter bij daglicht maken. De kleuren komen nu niet zo goed over. Als ik niet beter zou weten zou ik zeggen dat ze oranje en bruin zijn :')

    BeantwoordenVerwijderen