zondag 4 november 2012

Favorieten van Oktober.

Ik heb dit voor het laatste gedaan van Juli. Nu dacht ik dus, het is tijd om weer eens een favorieten artikeltje te maken. In dit artikeltje laat ik beautystuff zien die ik deze maand erg veel gebruikt heb. So.. enjoy!


Als eerste een poeder van Wet 'n wild. Van dit merk hebben jullie vast wel is gehoord. Dit merk is niet meer tekoop in de winkels in Nederland, maar ik vond op de markt allerlei wet 'n wild producten. Daarbij ook deze poeder. Die ik kocht voor slechts €1 euro. De poeder dekt wel, maar niet té erg.

Ik gebruik niet vaak blush, maar de laatste tijd pak ik deze van Catrice toch weer steeds vaker. Deze blush kennen jullie vast allemaal, helaas is hij uit de schappen gehaald. Maar er kwamen wel mooie andere blushes voor terug. 

Wanneer ik last heb van een puistje pak ik vaak deze patch. Echt, deze dingen hebben me verbaasd, ze zijn namelijk best fijn. De volgende ochtend is je puistje bijna verdwenen. 

Ook merk ik dat ik snel naar de zit zapper van elf grijp, wanneer ik een puistje heb. Deze helpt opzich ook wel goed, alleen moet je hem echt de hele dag door gebruiken, anders heeft het geen zin. Dat is dan wel weer een nadeel. 

Ook pak ik bijna altijd het alround concealer palette van Catrice. Deze is erg fijn omdat alle kleuren er in zitten. Voor rode vlekken pak je groen, onder je ogen pak je roze, en de overige kleuren gebruik je gewoon random op plekjes. Of er nog is overheen.

Ook de deodorant van Dove gebruik ik veel, hij houdt geurtjes goed tegen. Het jammere eraan is wel dat hij voor witte vlekken kan zorgen. 

Ook herondek ik deze glos spray van Inecto, hij is erg fijn en ruikt lekker. Maar hij is bijna op, helaas. Of ik een nieuwe ga kopen? Dat weet ik nog niet. 

Ik liet een tijdje geleden in een shoplog deze Hello Kitty douchegel al zien, hij komt van de action. Maar wat ruikt die lekker! Hmm, het is echt een genot om je hiermee in te smeren onder de douche.

Dit palette van Catrice vond ik in de uitverkoop bak, ik vind hem er echt supertof uitzien. Ik gebruik hem ook vaak, vooral de donkerste kleur, deze pak ik vaak voor mijn wenkbrauwen. 

Dit waren mijn favoriete producten van vorige maand, niet zoveel dus. Maar ik ben deze maand op de een of andere manier dan ook niet heel erg bezig geweest met beauty en make up. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten