zondag 14 oktober 2012

Shoplog 13 Oktober 2012

Vandaag weer een shoplog met action, blokker, xenos, etos en de kruidvat. Ik weet niet van alles de prijzen meer, excuses. Ik begin maar even met de blokker, waar ik 2 films kocht. Met dit koude en natte weer kijk ik graag films, dus vandaar. :)
Ik kocht deze film, eigenlijk filmS. Want het is deel 1 & 2. Het eerste deel gaat erover hoe de  Amerikaanse studente Paige verliefd wordt Deense Prins Edvard, zonder te weten dat hij een prins is. Ze reist achter hem aan en moet een moeilijke keuze maken.. Moet ze kiezen voor de liefde of toch voor haar zorgeloze leventje? Deel 2 gaat erover hoe Paige prinses wordt en er mensen zijn die tussen hen willen komen.. En zoals je op dat stomme prijsstickertje al zag, kostte deze (2) film(s) 6 euro.Ik kocht ook de film Letters to Juliet. Deze film gaat over Sophie die opzoek gaat naar de geliefden uit de brief. De film kostte 6 euro. 

Dan nu maar wat ik bij de action gekocht heb.
Twee maskertjes, er horen eigenlijk bij iedere soort twee zakjes te zitten. Maar die anderen waren voor mijn mama. Links zie je het dode zee modder masker. Dit masker is geschikt voor een ultra diepe reiniging van de poriën. Rechts zie je het Exfoliating masker, ik moet eerlijk zijn, ik heb geen idee wat dat betekend. Maar dit masker is bedoeld om dode huidcellen van een jongere huid te verwijderen. Er zit walnoot en perzik in. 

Weten jullie nog in mijn unboxing van de boozyshop, liet ik een hello kitty showergel zien, die ik gekocht had voor een vriendinnetje van mij. Nou deze ruikt bijna hetzelfde, hij mag dan voor kindertjes bedoeld zijn, ik ben er ook dol op. Hoe lekker zoet dit ruikt, ik pak deze douchgel serieus om alleen maar even aan te ruiken. MHHH <3

Ik kocht ook deze nepwimpers, dit is een set. 3 paar voor geloof ik €0,90 cent. Geen geld? Right. Ze zijn wel erg dramatisch, dus voor overdag zal ik ze niet pakken, maar voor een feestje zoals kerst en oud en nieuw, lijkt het me wel leuk. 

Ik kocht ook MAX foundation, of eigenlijk is het gewoon poeder.  Die trouwens wel heel dekkend is. Ook kocht ik nog een oogschaduwsetje met gebakken oogschaduw. Dit is 472 Black & Beige. 

Ik weet niet waarom ik deze samen op de foto gezet heb, want ze hebben niks met elkaar te maken. De touchscreen cleanser, is een doekje om je beeldscherm schoon te maken van je telefoon of ipod, of iets in die richting. De puistjes patch zijn er om je puistjes weg te laten trekken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier niet echt in geloof. Maar voor dat kleine beetje geld probeer ik het graag.

Dan gaan we nu verder met de etos.
Daar kocht ik 3 maskertjes, voor nu €3,- Ik heb al eerder maskertjes gehad van Botanical Choice, en die waren héééérlijk. Volgensmij had ik toen het maskertje die nu als middelste op de foto staat. Helemaal links zie je een peel off masker, met granaatappel. Dit masker is bedoeld voor diepe reiniging van je huid. In het midden zie je het masker dat ik volgensmij eerder gehad heb, dit was een soort yoghurt die heel lekker naar aardbeien rook. Dit masker is er om je huid te verzachten en te verfrissen. Rechts zie je een masker met dode zee zout, mango en sinaasappel. Dit masker is ook bedoeld om je huid te verzachten en om je huid te zuiveren. 

Ik kocht een klein schattig mini lakje van bourjois Paris, met op de voorkant 'Princesses á vienne' In het potje zit 3 ml, en het potje kostte €3,04. Dit is de kleur 76. Een paars kleurtje.

Op deze foto (nogal slecht trouwens, sorry!) een lippenstift van miss sporty. Ik kocht de kleur 009, een leuk lichtroze kleurtje. Je ziet ook een lipgloss van NYC, de kleur576 Prospect Pink. NYC is te koop bij de kruidvat, en bij miss sporty is te koop bij de Etos. De lipgloss kostte €2,99 en de lippenstift €1,99


Ik kocht bij de kruidvat ook nog een mini droogshampoo van batiste. Waarom een mini? Ik denk niet dat ik het vaak gebruiken zal, maar vindt het wel handig om te hebben. Deze kostte €1,49

Als laatste kocht ik bij de xenos een geurkaars met de geur vanille. Het strikje op de dop, hoe cute! Deze kostte volgensmij 2 euro. 

Op de laatste foto zie je wat ik allemaal gekocht heb, de films ben ik vergeten erop te zetten. Sorry (again)!
Als je iets ziet waar je graag een review over wilt, let me know.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten