zaterdag 27 oktober 2012

Review: Sephora lippenstift

Ik kocht bij het V&D prijzencircus ook een Sephora lippenstift, zoals jullie al konden zien in mijn shoplog. Bij deze wil ik jullie even vertellen hoe verliefd ik ben op deze lippenstift. Ik pak 9 van de 10 keer deze lippenstift. Toen ik hem voor het eerst omhoog draaide, deed hij me denken aan de lippenstift van de glossybox.

Op de foto zie je dat de lippenstift echt een lange huls heeft, de huls is gewoon zwart. Als je de lippenstift zo ziet lijkt het op alles behalve zachtroze. Maar wanneer je deze kleur aanbrengt op je lippen is deze kleur lichtroze. Waar ik erg blij mee was, want zo'n kleurtje zocht ik nog.

Dit is de kleur op Amber haar lippen, heel anders dus dan wat de kleur op het eerste gezicht lijkt. 

Ik kon niet duidelijk ontdekken hoe deze kleur heet. Maar ik denk hij 'Rouge' heet, R16. Ik vindt dit in iedergeval een superfijne lippenstift. Hij voelt lekker zacht aan, en de kleur is super. 

En op de onderkant staat het kleurtje nog. Ik weet niet precies hoeveel deze lippenstift kost, aangezien ik hem kocht met het prijzencircus van V&D. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten