dinsdag 16 oktober 2012

Limited Edition Catrice “spectaculART"

Niet alleen essence komt met een vette nieuwe LE, ook catrice komt met een nieuwe LE. De lijn heet “spectaculART" en is verkrijgbaar van november t/m half december.


Hieronder zie je een filmpje, waarin je ziet waarop de limited edition gebasseerd is.
Er zitten vier oogschaduws in de lijn, en wat hebben ze een leuk patroontje! Links bovenin zie je 01 So Precious, rechtsbovenin zie je 02 Bombay Bauble, links onderin zie je 03 Treasure it, en rechts onderin zie je 04 Artfully Lustrous.Lashes To ImpressOok komen er nepwimpers, het zijn losse nepwimpers.

En er komt een zwarte eyeliner pen, met de naam 01 Black BindiJahoor, er zit ook een highlighter in de collectie. Dit is 01 Artfully Lustrous


En een mooie zachtroze blush, een mouse blush. Met de naam 01 Holi HaiOok nog drie lippenstiften, helemaal links zie je 01 Artfully Lustrous, hey Catrice vond je dat een leuke naam? Dit is het derde product met deze naam. In het midden zie je 02 Revel the Red, Red? Dit is toch roze? En rechts zie je een paarse kleur 03 Soulful.


Dat brengt ons tot de nagellakjes, het zijn vier nagellakjes + een mooie topcoat. Van links naar rechts zie je: 01 Artfully Lustrous (heh, alweer?) - 02 Holi Hai (deze heb ik ook al eerder gehoord..) - 03 Revel the Red (hmm bizar zeg, ook deze kwam eerder voor) - 04 Soulful (deze heb ik ook eerder gehoord, hmm..)

Gold Leaf Topcoat Hey Catrice, heb jij ook van het lakje van O.P.I gehoord? Ja, deze lijkt er op, een gouden topcoat. Maar dit is alleen geen écht goud. Deze topcoat heet 'Gold leaf Topcoat'

Opzich vindt ik dit alweer een leuke collectie van Catrice. Wat vindt jij ervan? 


Alle foto's zijn van catrice.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten