zaterdag 22 september 2012

Verveling?

Vandaag had ik even zo'n momentje waarop je denkt wat kan ik doen. Met make up spelen natuurlijk. Ik pakte mijn oogschaduws van Teeez, die ik tot nu toe een beetje verwaarloost had. Een donkerblauwe, gele en roze kleur, wat kon ik daar van maken? Ik gooide wat op mijn ogen, en tot mijn verbazing vond ik de look nog best mooi.

Dit is de look die er uitgekomen is. 


Hier zie je nog een foto met mijn oog dicht. 

De producten die ik gebruikt heb op mijn ogen:
Essence colour & shine eyeshadow 11 mercurios
Teeez 07 lady like
Teeez 11 Smooth
Elf waterproof eyeliner pen
Essence longlasting eye pencil 09 cool down
Clinique high impact mascaraSpelen met make up vind ik altijd leuk, soms ontdek ik leuke nieuwe looks, en soms krijg je de gekste creaties. Ik zou deze look niet snel naar school dragen, maar toch is het leuk om met kleur te spelen. 


2 opmerkingen: