maandag 17 september 2012

mini shoplog + gewonnen BB cream 15'9'12

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog heb gemaakt. Ik ben even naar het centrum geweest, en het is niet veel. Maar ik wil jullie toch even laten zien wat ik gekocht heb. Als jullie het niet leuk vinden als ik dat soms laat zien, laat het me maar weten dan maak ik die niet meer. 

Als eerste kocht ik het Catrice all round concealer pallet, ja deze had ik nog niet. Iedere blogger heeft er wel is over geschreven, dus deze MOEST ik ook hebben. De kans is klein dat ik hier ook een review over ga schrijven, want er zijn al zoveel reviews over te vinden.Verder kocht ik een lipgloss van Essence, ik had laatst een hele lichtroze lippenstift gekocht, die enorm slecht dekte. Ik kocht er een lipgloss bij omdat ik hoopte dat de dekking dan mooier werd. Het werkt wel, maar mijn lippen worden er niet écht heel lichtroze van. Toch maar opzoek naar een lippenstift met een betere pigmentatie. De lipgloss vind ik trouwens ook niet superfijn, hij is prima, maar daar blijft het ook bij. 

Bij de kruidvat is een actie voor nagellak, de actie geldt1+1 gratis. Merken als Rimmel, Gosh, NYC, en Maybelline zijn te koop met de korting. Ik kocht 4 lakjes van NYC, eigenlijk wou ik er 2 van Rimmel halen maar helaas waren de kleuren die ik wou op. De 4 lakjes samen kostte 6 euro. Geen geld toch? Van deze 4 lakjes ga ik misschien nog wel swatches maken. 

Zoals jullie misschien wel weten, heeft de glossybox ook een blog, hierop won ik een BB Cream van Yves Rocher. De BB cream kost 18 euro in de winkel. Online is er korting en kun je de cremé bestellen voor €9,90. Of dit ook zo is in de winkels, weet ik niet. www.yvesrocher.nl

Laat maar achter wat je er van vind als ik soms laat zien wat ik gekocht heb, hoe weinig het ook is. 
Liefs, Melissa.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten