maandag 3 september 2012

Mijn lievelings beautybloggers

Mijn vorige artikel ging over de 25 Questions tag. Daarin beantwoorde ik de vraag over welke beautybloggers ik volg. Hier wil ik wat verder op in gaan. Dus hierbij nogmaals: Welke beauytbloggers volg ik  en waarom?


1.  Jullie kennen vast en zeker deze beautyblog wel. De populairste beautyblogger uit Nederland is toch wel Mascha. Ik vind dat ze dit zeker verdiend. Je kunt veel leren van haar blog en ook is ze leuk om naar te kijken.
2.  Teskuh.nl komt jullie vast en zeker ook bekend voor? Teske vind ik sowieso de leukste qua filmpjes, helaas is zei niet écht een beautyblogger en vind ik niet alle artikelen even leuk. Maar ze gooit wel heel veel lifestyle op haar blog, waar ik ook wle bewondering voor heb. & meestal wel leuk vind om te lezen. 3.  En goh, ook deze komt jullie vast en zeker wel bekend voor? Namelijk Vera Camilla! Ze heeft veel verstand van beauty en ik vind dat haar artikelen lekker weglezen.


Dit is mijn top 3, verder kijk ik soms op de blog van Lenette, Aranka & Serena. Op youtube volg ik verder ook Sanne.

Wat ik ook een aanrader vind voor jullie allemaal is KlairedelysArt zei maakt prachtige kunstwerken met make up. Op haar gezicht! Zeker even kijken!

En erg snel was dit artikel niet, ik ga niet stoppen met mijn blog, maar heb het gewoon heel druk sorry!

Wie is jou lievelings blogger? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten