vrijdag 21 september 2012

Clinique high impact mascara

In mijn glossybox van September ontving ik een mini mascara van Clinique, en hier was ik erg blij mee. Een mascara om te testen, en ik kan weer even vooruit! Super :) Mijn huidige mascara's raken een beetje op. Dus deze mini mascara kon ik goed gebruiken. Ik ben gelijk gaan testen, en hier is mijn revieuw.

Wil je weten wat ik er van vind? Klik dan vooral op 'meer lezen'

De glossybox meldt over de mascara het volgende: ''Creëer in een handomdraai lange en volumineuze wimpers met deze High Impact Mascara, de nummer één mascara van Clinique. De textuur zorgt voor een rijke en intense kleur, waardoor je oogopslag onweerstaanbaar wordt."

Hij toont mijn wimpers echt langer, dat zul je zo op de foto's ook wel zien. Verder is de kleur best goed zwart. Volume? Dat dan weer niet heel erg. Maar ik gebruik altijd een wimper kruller, dus dat is voor mij dan niet heel erg nodig. Deze mascara vind ik heel fijn en ik ben misschien zelfs wel van plan om de fullsize te halen. De fullsize kost 21 euro voor 7 ml. De mini mascara bevat de helft, dus 3.5 ml. 7 ml is niet gek veel voor een mascara. Ook niet weinig,  maar ik heb mascara's in mijn stash liggen van 12 ml.

Op deze foto zie je mijn oog zonder mascara. Ik heb wél oogschaduw & eyeliner op.

Op deze foto draag ik de mascara van Clinique, en wauw, ik vind hem mooi. Zoals je ziet maakt die mijn wimpers echt een stuk langer. & zijn mijn wimpers mooi zwart ervan. 

Ik ben heel blij met de mascara, en voor mij is dit toch wel het nummer 1 product uit de glossybox van deze maand. 

Wat ik voor make up draag op de laatste foto:
Catrice all round concealer pallet
Essence colour & shine eyeshadow 11 mercurios
Essence eyeshadow 35 party all night
E.L.F waterproof eyeliner pen
Vera Valenti eye liner 01
Clinique high impact mascara 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten