donderdag 2 augustus 2012

Ombre hair
Iets wat nu heel erg populair is,of nouja, eigenlijk al een tijdje. Ombre betekend vervagen, dus je haarkleur vervagen in een anderen kleur. Ik vind het echt super vet, en ben van plan om dit zelf ook te gaan doen. Ik twijfel alleen nog welke kleuren. Van mezelf heb ik redelijk blond haar, het is niet heel donker, ook niet superlicht. Ik wil of bruin onderin, of lichter onderin. Ik ga denk maar naar het advies van de kapper luisteren, want zelf kom ik er niet uit. Hier een paar foto's van heel mooi ombre hair.

Deze is misschien wel mijn favorite, deze kleuren hé, ohmygosh. En dat haar, zo lang! Jap, ik ben duidelijk jaloers. 
557267_326901007403767_2055352978_n_large

Dit haar vind ik ook wel heel cool, alleen wil ik niet voor een té opvallend kleurtje gaan.
Tumblr_m81oi9fkse1qzq8zqo1_r1_500_large

Dit vind ik ook echt heel goed gelukt.
Tumblr_m67fotytmw1qfyjoto1_500_large

Je kunt niet alleen maar ombre hair hebben, maar ook ombre nails, of ombre broekjes, er zijn ook daar heel veel tutorials van. Zoek eens op youtube? Je vind genoeg leuke tutorials.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten