zaterdag 25 augustus 2012

Back 2 school?

Over 4 dagen begint voor mij school weer. Ken je dat haasten s'ochtends? Met deze tips zie je er toch nog leuk uit, maar ben je ook op tijd!

Ik haat het om te vroeg uit mijn bed te moeten, mijn wekker staat altijd 7 uur. Voor sommige is dit laat, voor andere vroeg. Mijn school begint altijd om half 9, en om 8 uur moet ik op mijn fiets stappen. Dit betekend dat ik een uur de tijd heb. Hoe besteed ik dit uur? Gelijk als ik wakker word, ga ik naar beneden, ik ontbijt ongeveer een kwartiertje, meestal blijf ik nog even zitten. Dus laten we het erop houden dat ik rond half 8 weer boven ben. & dan is het tijd voor je make up, kleding, en lichaam.
Zet een wekkertje, dit klinkt suf, maar het werkt echt. Ik neem 20 minuten, en dat lukt me! Binnen 5 minuten haal ik een washandje over mijn gezicht en lichaam en smeer me in met bodylotion/butter of crème. Daarna kleed ik me binnen 5 minuten om (als je lang twijfelt over je kleren leg deze dan alvast de avond van tevoren klaar). Nu heb ik nog 10 minuten voor mijn make up. Houd het basic, ga geen lastige ooglooks maken, maar doe iets wat bijna nooit mislukt. Ik heb voor 20 minuten gekozen, zodat als er iets misgaat ik nog de tijd heb om het te veranderen.

Nu komt het, ook dit klinkt stom, maar werk in de volgorde die jij het belangrijkst vind. Dit kan ook met bovenstaande, als jij je make up belangrijker vind dan je lichaam, doe je eerst je make up, zo simpel is het.
DIT IS DUS DE VOLGORDE DIE IK HET BELANGRIJKST VIND, maak jou volgorde naar jou smaak. Ik doe eerst dagcrème op, daarna BB cream en dan bedek ik mijn rode vlekjes met een coverstick. Daarna breng ik concealer aan onder mijn ogen, en teken ik mijn wenkbrauwen bij. Breng wat blush aan en poeder het geheel af. Ik breng een zwart oogpotloodje aan op mijn waterlijn. Dan wat oogschaduw basis, een shimmer high lighter op mijn oog en daarover (tenminste alleen aan de buitenkant) een metallic bruine kleur, deze kleur gebruik ik ook in mijn arcadeboog en dan blend ik alles. Ik breng een zwart eyeliner randje aan en krul daarna mijn wimpers. Als laatste wat mascara en klaar!

Ik moet toegeven dat het wel een kwestie van haasten is (als je snel bent lukt dit je), maar wanneer mijn wekkertje gaat stop ik, of maak ik de andere kant nog even af. Dit is mijn manier, zo heb ik sowieso op mijn gezicht wat ik het belangrijkste vind. Lipgloss/lipbalsem of lippenstift doe ik meestal in mijn etui of mijn tas. Dit breng ik meestal aan in de klas. Verder neem ik meestal een klein make up tasje mee met wat lippenbalsem, lippenstift & gloss, concealer, en wat mascara.

Omdat voor mij de school woensdag weer begint, zal dit helaas ook betekenen dat er s'ochtends geen artikelen meer online komen, maar s'middags, ook zal ik iets minder posten omdat ik het drukker krijg met mijn huiswerk, hobby's en noem maar op (al is dit ook een hobby!).

Veel plezier iedereen op school, en ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten