vrijdag 17 augustus 2012

Ask me, Augustus '12

Iedere maand ga ik vragen beantwoorden die binnen zijn gekomen, over beauty, lifestyle & fashion. Lees verder voor de vragen van deze keer en mijn antwoorden.

'Hoe houd je je haar gezond, als je het regelmatig stijlt? Want ik zie meisjes op Youtube die hun haar zitten te stijlen, daarna gaan ze het krullen. En toch ziet hun haar er allemaal zo mooi en gezond uit :C <3'

De hitte van de stijltang is nooit goed voor je haar, en het is dan ook niet aan te raden om je haar iedere dag te stijlen. Je kan de beschadiging van je haar een beetje tegengaan door een product te gebruiken die je haar beschermt tegen de hitte van je stijltang. Voor de zekerheid zou je ook na het stijlen nog een verzorgend product kunnen gebruiken.

'Welk product kan je gebruiken als je vaak een droge huid hebt?'

Ik heb ook last van een redelijk droge huid, eerst gebruikte ik een dagcremé van Yves Rocher speciaal voor de droge huid. Die werkte bij mij heel goed, Klik hier voor die dagcremé.  Op producten staat vaak waar het voor is. Zo heb je van alles. Yves Rocher heeft een lijn voor de droge huid, maar ook gewoon nivea en anderen merken hebben van alles voor de droge huid. 

'Ik ben nogal dik zegmaar, wat zijn leuke jurkjes om te dragen?'

Je kan even kijken op deze site. Mijn tip is om gewoon in de winkel jurkjes te passen en te kijken waar je figuur wat mooier uitkomt. Je kan ook altijd nog een riem gebruiken voor om je taille. 

'Hoe krijg je een gezonde matte uitstraling op je gezicht?'

Voor glinstering kan je een poeder gebruiken zodat je huid matter lijkt. Voor een gezonde huid is het belangrijk dat je gezond eet en ongeveer 2 liter water drinkt per dag. Wallen kun je bedekken met wat concealer. 

'Waarom bladert mijn nagellak altijd af?'

Haal altijd eerst alle restjes nagellak eraf met wat nagellak remover, dit kan ook ervoor zorgen dat je nagels wat minder vet worden. Gebruik onder je nagellak een base coat en erop een top coat. Het duurt wat langer maar je hebt meer kans dat je nagellak mooi blijft zitten. 

Dit waren de vragen, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat jou vragen achter onder dit artikel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten